Hlavní obsah

Fotbalisté Piták s Vošahlíkem se definitivně upsali Slavii

Praha

Fotbalisté Karel Piták a Jan Vošahlík definitivně přestoupili z Jablonce do pražské Slavie a s klubem z Edenu v pátek podepsali smlouvu. Piták uzavřel kontrakt na rok a půl s následnou možností opce, Vošahlík o rok delší. Slavia o tom informovala v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Karel Piták ještě v barvách Jablonce.

Článek

Oba hráči se vracejí do známého prostředí, za Slavii už dříve hráli. "Těší mě, že se povedlo dotáhnout oba přestupy. Věřím, že oba na svou výkonnost, kterou měli ve Slavii, navážou," uvedl nový sportovní ředitel Slavie Karol Kisel.

Čtyřiadvacetiletý Vošahlík ve Slavii působil v žákovských letech v období 2002 až 2004 a potom v lize v sezóně 2012/13. Přestup do Edenu ho hodně potěšil. "V létě jsem chtěl ve Slavii zůstat, bohužel to tehdy nedopadlo. O to víc jsem rád, že se to podařilo nyní. Těší mě, že jdu do Slavie také na přestup. Nebudu se muset nikam za půl roku vracet, tedy snad," uvedl ofenzivní záložník nebo útočník.

O devět let starší Piták hrál za červenobílé v letech 2001 až 2006. "Už je to dlouhá doba. Mám na co navazovat, doufám, že moje další působení v sešívaném dresu bude také tak úspěšné," řekl Piták, odchovanec Hradce Králové.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články