Hlavní obsah

Fotbalisty Jihlavy posílí olomoucký obránce Vepřek

Jihlava

Fotbalisty Jihlavy posílí olomoucký obránce Michal Vepřek, který se už v úterý zapojil v novém působišti do přípravy. V pátek odletí s týmem na herní soustředění do Turecka. Kluby se dohodly na jeho půlročním hostování s opcí na přestup, vše ještě zbývá administrativně dořešit.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Michal Vepřek v dresu Olomouce (vpravo).

Článek

"Po splnění podmínek by k hráčově přesunu mělo dojít. Vepřek dostal svolení k tréninku s Jihlavou, ale podepsáno ještě nic není," řekl předseda představenstva Sigma Josef Lébr.

Jihlava o příchod osmadvacetiletého levého beka usilovala od začátku přípravy. "Dlouhodobě usilujeme o zvýšení konkurence na postu levého obránce. Vždyť na podzim nám v jednom utkání scházeli všichni čtyři možní adepti na tento post. Jsme velmi rádi, že v Michalu Vepřekovi požadovanou kvalitu a zkušenost získáme," uvedl sportovní manažer Josef Jinoch.

Vepřek již v Jihlavě působil v letech 2007 až 2009 v druhé lize a připsal si 45 startů. V nejvyšší soutěži má na kontě 116 zápasů a jeden vstřelený gól. Za Sigmu hrál od 14 let a v posledních třech sezónách patřil do základní sestavy. Na podzim se však v sestavě střídal o místo s Janem Javůrkem a od klubu dostal svolení hledat si nové angažmá.

Reklama

Související témata: