Hlavní obsah

FANTASY: Gambrinus liga se vrací! Začněte hned naplno, tady je náš tip

Během pauzy se v Gambrinus lize událo velké množství změň a přestupů. Zorientovat se v situaci a zvolit správnou taktiku hned od začátku není snadné. Nenechte si ujet vlak a hned od prvního kola postavte ten nejlepší tým.

Doporučená sestava na 17. kolo Fantasy Gambrinus ligy.

Článek

Začíná nám jarní část Gambrinus ligy a s ní startuje i naše Fantasy liga!

V prvních kolech bývá obvykle možné získat oproti vašim soupeřům v miniligách i v celkovém pořadí značný náskok, neboť po změnách sestav a příchodech nových hráčů se často mění i obrázek hry a Fantasy hráči, kteří pozorně sledovali přípravné zápasy, mohou tyto své poznatky přetavit v nemalý bodový zisk.

Velké novinka pro všechny hráče!Přes pauzu jsme nespali ani my ve Fantasy týmu a připravili jsme pro vás jednu obrovskou novinku. Od druhého kola se můžete těšit na vylepšení celé Fantasy Gambrinus ligy, které určitě potěší všechny fotbalové nadšence a možná někomu i změní život. Proto se snažte hned od prvního kola postavit, co nejlepší tým.

Tady je doporučený tým, který vám může poskytnout náhled na to, jak by mohla vypadat jedna ze zajímavých sestav pro toto kolo.

Brankář: Aleš HruškaZa 5,6 miliónu je vynikající brankář Příbrami, která hraje doma proti Bohemians 1905 ideální volbou coby strážce vaší svatyně.

Obrana: Costa - Jose Romera – Marián Čišovský Investovat do obrany se vyplatí! Sparta hraje proti Brnu, takže u Costy je poměrně slušný předpoklad odehrání zápasu s čistým kontem. A k tomu by velmi produktivní levý bek mohl přidat i nějaké body za gól či asistenci. To samé platí i o jednom z nejlepších pravých obránců v lize – Jose Romerovi z Dukly Praha. Dukla doma příliš neinkasuje a španělský legionář se velmi často a rád zapojuje též do útočného snažení svého týmu. No a plzeňský stoper Čišovský by měl v Ostravě mít také prostor pro své útočné kousky.

Záloha:Ladislav Krejčí –  Milan Petržela –  Josef Šural – Tomáš Berger  I v záloze je patrná sázka na Spartu a Plzeň. Krejčímu se v přípravě daří a štírek Petržela by měl mít na pravé straně plzeňské zálohy dostatek prostoru pro své hbité nohy. V zápase Liberec – Boleslav je těžké hledat favorita, nicméně Josef Šural se ke konci podzimu ukazoval jako jeden z nejproduktivnějších hráčů liberecké zálohy. No a Tomáš Berger vracející se po dlouhém zranění je za 2 milióny skoro povinností. Vzhledem ke zranění Nestora Albiacha má místo v sestavě pražské Dukly zcela jisté .

Útok:David Lafata –  Libor Došek –  Tomáš Zahradníček Lafata doma proti Brnu – to je rovněž naprostá povinnost. Libor Došek v přípravě střílel jeden gól za druhým a doma proti Jablonci by se mohl a měl gólově prosadit. A třetím do party je žolík této sestavy – olomoucký Tomáš Zahradníček. V přípravě Sigmy byl jejím nejlepším střelcem a na Hané jsou domácí proti pražské Slávii jasným favoritem.

A koho si dáte do sestavy vy?

Reklama

Související témata: