Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hušbauer se usadil v ideální jedenáctce, už přestřílel i Lafatu

Praha

Záložník Josef Hušbauer se dvěma góly na Dukle prostřílel do čela tabulky střelců před parťáka Davida Lafatu, jejich Sparta je navíc zase blíž titulu. Letenský kanonýr je tak po týdnu znovu v ideální sestavě 25. kola fotbalové Gambrinus ligy podle Sport.cz. Sparta dodala tři hráče, po dlouhé době má dvojí zastoupení ostravský Baník, který hladkou výhrou nad Znojmem oživil své naděje na záchranu.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Tři sparťané se vešli do ideální sestavy 25. kola Gambrinus ligy.

Článek

Hušbauer už je zkrátka jistota. To samé lze říci také o letenském obránci Kadeřábkovi, který skóre derby na Dukle otevřel. Do šance ho poslal další záložník Matějovský, jemuž derby také parádně vyšlo.

Plzeň si hlídá druhé místo, v zaváhání lídra tabulky už ani nedoufá. Na Slavii zahrál s velkou jistotou Hořava, jemuž domácí často nebyli schopní vzít míč. Liberec vydřel výhru nad Slováckem také díky dalšímu solidnímu výkonu Marka Jarolíma. Po zranění se do formy dostává boleslavský Magera, Jablonci vítězný gól dal a na jeden nahrál.

Baník duel poslední naděje zvládl, Znojmo rozprášil 4:0. Střelecky se ukázali také obránci Baránek a Vengřinek. Olomouc hrála v záchranářské bitvě s Příbramí aspoň bez branek díky vynikajícímu Zlámalovi v brance. Bohemka přivezla cenný bod z Jihlavy díky trefě Lietavy, Brnu dokonce Schusterův gól stačil na tři body z Teplic.

Sestava 25. kola fotbalové Gambrinus ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Olomouc) - Kadeřábek (Sparta), Schuster (Brno), Baránek (Ostrava), Vengřinek (Ostrava) - Matějovský (Sparta), Hušbauer (Sparta), Hořava (Plzeň), M. Jarolím (Liberec) - Magera (Boleslav), Lietava (Bohemians 1905).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články