Hlavní obsah

Baník asi pustí Pospěcha do Sparty, zajímá se o Zehera

OSTRAVA

Fotbalový Baník Ostrava, který si díky triumfu v domácím poháru opět zahraje na evropské scéně, asi přijde o záložníka Zdeňka Pospěcha. "Jeho odchod je hodně pravděpodobný. Je o něj zájem ze Sparty, žádná další nabídka z ciziny nám na stole neleží," přiznal předseda představenstva Baníku Jakub Kahoun.

Foto: ČTK/Dan Krzywoň

V Baníku Ostrava očekávají hráčské změny.

Článek

Pokud by se někdo ze zahraničních zájemců objevil, vedení klubu by se tím zaobíralo. "Jenže trh se příliš nehýbe," řekl Kahoun a poukázal na přestup Poláka: "Hraje výborně v národním týmu, jenže za něj Liberec stejně dostal jen milión eur z Norimberku. Pospěch v Baníku čtyři roky dřel, teď si zaslouží další výkonnostní růst. Nechceme mu bránit."

Odhaduje se, že Spartu záložník přijde na necelých 20 miliónů, a Ostravané trvají na provizi z případného dalšího prodeje. Nové angažmá si shánějí také Zavadil s Dvorníkem, zatím není jasno kolem Lukeše a Ličky. "Naopak snad dotáhneme přestup útočníka Zehera z Opavy a dál sháníme posílení pravé strany, kde nám vypadl i Látal, který ukončil kariéru," dodal Kahoun.

Reklama

Související témata: