Hlavní obsah

Plzni zápas s rumunským soupeřem odplaval

Westendorf

Především z důvodu vydatných dešťů, které bičují oblast rakouského Westendorfu v posledních dnech, bylo zrušeno přípravné utkání fotbalistů plzeňské Viktorie s rumunským celkem Botosani. V pořadí třetí duel Uhrinova týmu na probíhajícím soustředění se měl odehrát dnes od 17:00, nicméně na základě povětrnostních podmínek a s tím související kvality hrací plochy bylo ve čtvrtek ráno definitivně rozhodnuto o odvolání zápasu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Radim Řezník (vpravo) během tréninku v rakouském Westendorfu.

Článek
Fotogalerie

„Na kluzkém a podmáčeném terénu by hrozilo velké nebezpečí možného zranění některého z fotbalistů. Již z předchozích zápasů si navíc hráči Viktorie odnesli několik citelných šrámů, volné odpoledne tak vedle klasické tréninkové jednotky využijeme především ke kvalitní regeneraci a odpočinku," uvedl Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Poslední duel rakouského soustředění naopak zůstává v platnosti, Viktoria se v sobotu od 16:00 střetne ve Wörglu s týmem Ingostadt 04. Komentovaný přímý přenos nabídne Plzeň svým fanouškům opět na klubovém Youtube kanálu.

Naplánované zápasy s rumunskými soupeři jako by byly pro přední české týmy prokleté. Sparta si v Itálii nezahrála s Astrou Giurgui, protože rumunský celek utkání dvě hodiny před výkopem odvolal. Plzni zase utkání s Botosani odplavalo...

Reklama

Související témata: