Hlavní obsah

FANTASY: Do výběru se nedostal žádný fotbalista Sparty. Sázíme na hráče Slovácka a Plzně

Začátek fotbalové Synot ligy nám přináší velmi zajímavé výsledky, a proto se nám v čele tabulky týmy hezky střídají. To stejné platí o nejproduktivnějších hráčích Fantasy. Nejvíce bodů v 5. kole získal jablonecký obránce Filip Novák, který si připsal velmi slušných 16 bodů. O tři body méně získal za svůj výkon Jaroslav Machovec. Českobudějovického zadáka pronásledovalo trio fotbalistů Jaromír Zmrhal, Pavel Dvořák a Emir Halilovič. Všem bylo připsáno 10 bodů.

Kapitánem týmu bude David Limberský.

Článek

V našem výběru má v tomto kole maximální zastoupení tým Slovácka, což fantasy hráče možná trochu překvapí. Slovácko si sice odvezlo z Hradce Králové prohru 2:0, ale v domácím zápase předvedou podle našich předpokladů lepší výkon a Příbram porazí. Domácí svatyni bude hájit Heča. Útočnými výpady a hlavně brankami v síti soupeře se bude prezentovat dvojice Kalouda - Došek.

Plzeň odčiní prohru z Edenu

Plzeň po prohře v Edenu narazí na další pražský tým. Na svém hřišti bude hostit Duklu. Svěřenci trenéra Luboše Kozla se vezou na velmi příjemné vlně po triumfu nad Spartou, Plzeň však touží před vlastním publikem odčinit porážku z Edenu. Do naší sestavy putuje Limberský a Řezník, kteří kromě obranné činnosti zvládají velmi dobře podporovat útočné akce svých kolegů. Zejména pak Daniela Koláře, který se objeví v záložní řadě.

Liberec v novém ročníku zatím stále hledá optimální formu a aktuální 14. místo určitě není pozice, kde by se tento tým chtěl pohybovat. My však věříme, že proti Ostravě navážou domácí na své světlejší chvíle a Baník porazí. Obranu Slovanu bude řídit Fleišman, síť soupeře by mohl rozvlnit Šural.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články