Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v probuzení Manchesteru United! Kapitánskou pásku jsme svěřili Di Maríovi

Po reprezentační pauze se na své čtvrté pokračování těší i Premier League. Třetí kolo ovládl hráč Swansea – Nathan Dyer, který získal 16 bodů. Až za ním se umístil Morgan Schneiderlin, který získal 15 bodů a o bod méně si připsal Ramires z Chelsea. Pojďme se nyní podívat na to, kteří hráči by se měli podle redakce Fantasy prát o pozici těch nejproduktivnějších ve čtvrtém kole.

Maximální zastoupení tří hráčů má i tým Stoke!

Článek

Na úspěšnou sezónu chce navázat tým Liverpoolu a zatím se mu to i částečně daří. Aktuálně je na 5. příčce se ztrátou tří bodů na první Chelsea. V sobotu narazí Liverpool na Aston Villu, která zatím ztratila pouhé dva body. My věříme, že Liverpool na domácí půdě získá všechny tři body a navíc bez inkasované branky. Do naší sestavy proto putuje brankář Mignolet, před kterým bude dirigovat obranu Sakho. O branky domácích by se měl starat Sturridge.

Manchester United konečně vyhraje

Plné zastoupení třech hráčů má v našem výběru i Manchester United, který už musí velmi nutně začít sbírat body. Po mohutném posilování se ani nic jiného než výhra nad Queens Park Rangers očekávat nedá. Do naší sestavy se dostal Mata a Di María. V útoku si pak zahraje Rooney.

Stoke se dokonale podařilo zaskočit úřadujícího mistra Manchester City, když na jeho hřišti vyhrálo 1:0. My tento celek favorizujeme i v domácím utkání proti Leicesteru, a proto do naší sestavy putuje taktéž trojlístek hráčů. O eliminaci útočných výpadů se bude snažit dvojice Wilson a Shawcross. Zásobovat Crouche přesnými přihrávkami by měl záložník Whelan.

Reklama

Související témata: