Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Reprezentanti táhnou Spartu dál, Teplice doma znovu nadělovaly

Praha

Kdo dal gól v Kazachstánu, trefil se i v Brně. Fotbalová Sparta se může spolehnout na formu svých reprezentantů, kteří ji na hřišti Zbrojovky dotáhli k výhře 3:1 a muselo se to také projevit ve složení ideální sestavy 11. kola podle Sport.cz. Tři zástupce mají spolu s Letenskými také Teplice, dva vedoucí Plzeň.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 11. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Sparta demonstrovala svou pohodu i v Brně. Dočkal s Krejčím ukázkově rozebrali obranu Zbrojovky a nasměrovali svůj tým k výhře, ofenzivními výpady se znovu blýskl také obránce Kadeřábek. Vedoucí Plzeň však na to zareagovala výhrou v Mladé Boleslavi, kde si svůj první ligový hattrick připsal Tecl a brankář Kozáčik potvrdil vynikající formu pro změnu ze slovenské reprezentace.

Teplicím pomohlo, že sudí nevyloučil Salamiho, pak už je Klokani nebyli schopní zastavit. Zazářil především záložník Vůch, vydatně mu sekundovali také Nivaldo a Mahmutovič.

Jihlava uhrála cennou remízu na Bazalech, kde obranu Vysočiny výborně řídil Šourek. Vynikající formu má jablonecký obránce Novák. Na Slavii se trefil z přímého kopu a se šesti góly je jasně nejlepším střelcem Baumitu.

Zatímco podzimní kanonýr sešívaných Milan Škoda je zraněný, tentokrát zazářil jeho bratr Michal. Dvěma góly rozhodl ve prospěch Českých Budějovic bitvu záchranářů v Hradci Králové a tím také odstřelil trenéra domácích Luboše Prokopce.

Sestava 11. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Kadeřábek (Sparta), Šourek (Jihlava), Novák (Jablonec) - Vůch (Teplice), Dočkal (Sparta), Nivaldo (Teplice), Krejčí (Sparta) - Tecl (Plzeň), Michal Škoda (Č. Budějovice), Mahmutovič (Teplice).

Reklama