Hlavní obsah

Dárek pod stromeček. Kadeřábek podepsal nový kontrakt se Spartou

Praha
Aktualizováno

Vedení fotbalistů Sparty prodloužilo smlouvu s obráncem Pavlem Kadeřábkem. Dvaadvacetiletý reprezentant a odchovanec pražského klubu se upsal do léta 2018. Informují o tom oficiální stránky letenského klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Kadeřábek na podzim zazářil také v reprezentačním dresu.

Článek

Kadeřábek hraje za Spartu už od svých šesti let a rudý dres by měl oblékat i v příštích letech. "Je to skvělý krok v mé kariéře a zároveň vyjádření důvěry od klubu," pochvaloval si mladý bek.

Vyjma svého krátkého hostování na Žižkově Kadeřábek nikdy neoblékal dres jiného klubu. "Jsem tu maximálně spokojený a doufám, že přispěji k tomu, abychom získali další tituly a byli úspěšní na všech frontách," dodal ke svému předčasnému dárku pod stromeček.

"Pavel je pro nás vzorem klubisty a jsme tak moc rádi, že jsme se na prodloužení smlouvy domluvili," zdůvodnil podpis nového kontraktu člen představenstva letenského celku Jakub Otava.

Na podzim odehrál Kadeřábek za Spartu 30 utkání a patřil k jejím nejvytíženějším hráčům, stal se také oporou reprezantačního týmu Pavla Vrby. Sparta těsně před Vánoci prodloužila smlouvu už s druhým hráčem, v pondělí oznámila nový kontrakt se záložníkem Markem Matějovským.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články