Hlavní obsah

Hapalův asistent Pala u áčka skončil, vrací se k rezervě Baníku

OSTRAVA

Složení nové trenérské trojice u fotbalistů Baníku Ostrava vydrželo jen čtyři ligová kola. Klubové představenstvo rozhodlo, že asistent Libor Pala bude po záskoku u prvoligového mužstva pracovat znovu jen na lavičce třetiligové rezervy. Tým tak zatím povedou pouze Pavel Hapal se Svatoplukem Schäfferem.

Článek

"Pala to časově nestíhal a hlavní kouč navíc projevil přání mít u mužstva svého asistenta," vysvětlil dnes předseda představenstva Jakub Kahoun pohnutky, které klub vedly k personální rošádě. Žádná překvapivá zpráva to však není: Pala k mužstvu s Hapalem nastupoval se statutem dočasného asistenta a s tím, že jeho setrvání se bude znovu řešit po několika odehraných zápasech.

Trenérský štáb však u tříčlenné podoby zůstane. Podle zákulisních informací by na střídačku Baníku měl usednout Jiří Neček, který Hapala doprovázel na jeho předchozích prvoligových angažmá v Opavě a Zlíně. V současnosti působí Neček jako šéftrenér mládeže v Třinci.

"Pracujeme na příchodu nového asistenta, který by mohl být k dispozici příští týden. Ke spekulacím se však vyjadřovat nebudu," nepotvrdil Kahoun.

Reklama

Související témata: