Hlavní obsah

Liberec chce zpět do čela fotbalové ligy

LIBEREC/OLOMOUC

Zajímavou podívanou slibuje pondělní dohrávka 9. kola Gambrinus ligy, v níž Liberec hostí fotbalisty Olomouce. Domácím jde o návrat na první pozici v tabulce, kterou si do neděle drželi díky šesti vítězstvím a jedné remíze. Hosté se pokusí navázat na předešlé vítězství v Mostě.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Fotbalisté Olomouce chtějí v Liberci bodovat.

Článek

"Na minulou porážku v derby v Jablonci jsme už zapomněli. Během reprezentační přestávky jsme měli v různých výběrech tří zemí sedm hráčů. Věřím, že Hodúr s Hološkem si uchovají výbornou formu ze slovenské reprezentace i v klubu," řekl Právu asistent libereckého trenéra Michal Zach.

A na adresu Sigmy dodal: "O síle soupeře víme, je především v účinném přechodu do útoku. Nebude lehké se prosadit, ale do utkání jdeme s cílem vyhrát."

Vrátí se fotbalisté Liberce zpátky na čelo tabulky?
Hlasujte v anketě na konci článku.

Hanáci chtějí v Liberci stejně jako v Mostu bodovat. Trenér Petr Uličný může znovu spoléhat na tvůrčí schopnosti Brazilce Melinha, který mu v minulém utkání chyběl, protože se ženil. Hodně si pak slibuje i od záložníka Špiláčka, který se již zotavil po operaci kolena.

"Oba by měli naši hru výrazně oživit. Špiláček sice dva měsíce nehrál, ale je to zkušený borec, který si s tím jistě poradí. Liberec je sice favoritem, avšak hratelným. Má vynikající útok, ale také skuliny v obraně. Pokusíme se toho využít," uvedl Uličný.

Dohrávka 9. kola 1. ligy
Liberec - Olomouc
Severočeši chtějí i bez Zápotočného udržet stoprocentní domácí úspěšnost.Zlín postrádá dlouhodobé marody Babniče, Königa, Glose a Gaúcha.
Zápas začíná v 16:40, přímým přenosem vysílá TV Prima, jako hlavní řídí sudí Šedivý.

Reklama

Související témata: