Hlavní obsah

Mladá Boleslav zahájila přípravu zatím bez posil

Mladá Boleslav

Fotbalisté Mladé Boleslavi se dnes poprvé sešli po dvoutýdenní dovolené a zahájili přípravu na novou sezónu. Ředitel klubu Michael Doležal přivítal v kabině kádr bez výraznější posily, staronovou tváří je jen Jan Chramosta, který se vrátil z hostování v Plzni.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Z gólu se raduje Antonín Klobása z Boleslavi, brankář Jihlavy Jan Hanuš (vpravo) smutní.

Článek

Naopak do Plzně se vrátili Tomáš Wágner, Michal Ďuriš a Matěj Končal, Kamil Vacek je zpět ve Spartě a brankář Aleš Hruška v Příbrami. Klíčový záložník Jiří Skalák se s reprezentací do 21 let připravuje na středeční start evropského šampionátu.

Dnes hráči absolvovali jen výběh po místním městském parku Štěpánka pod vedením kondičního trenéra Martina Třasáka. V úterý je čekají testy fyzické odolnosti ve speciální sportovní laboratoři FTVS Praha. Od středy se vrhnou do tvrdé přípravy na sezónu a předkola Evropské ligy, do kterých Mladá Boleslav vstoupí už 16. července.

Středočeši se v přípravě utkají s Trenčínem a Slovanem Bratislava, zahrají si na turnaji v Benátkách nad Jizerou a 30. června odjedou na soustředění v Rakousku, kde je čekají duely s Targu Mures, Riedem a Paderbornem.

Reklama

Související témata: