Hlavní obsah

Dostali jsme další ránu, uznal plzeňský Kopic po nepovedeném závěru v Teplicích

Teplice

Záložník Jan Kopic dostal fotbalisty Viktorie Plzeň při zápase v Teplicích svým gólem v nastavení první půle do dvoubrankového náskoku. Jenže ani vedení 2:0 mistrovi v duelu 4. kola Synot ligy nestačilo k vítězství. V závěru o něj Západočeši přišli, takže celkově nevyhráli už čtvrtý soutěžní zápas v řadě. Nebylo divu, že Kopic netajil rozčarování.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Jan Kopic.

Článek

Jaká byla nálada v kabině bezprostředně po teplickém utkání?

Co na to říci? Sedíme tam a drbeme si hlavy. Co můžeme dělat, těžko se hledají slova. Chtěli jsme se psychicky zvednout před Evropskou ligou a bohužel jsme dostali další ránu.

Jak je možné, že jste ztratili slibný náskok?

Inkasovali jsme dva góly, přitom si nevybavuji žádnou jinou větší šanci Teplic. Prostě dvě situace rozhodly. Na začátku druhého poločasu nás přibrzdila penalta za ruku, to se stane. Pak jsme měli čtyři brejkové akce, které jsme nevyřešili. Měli jsme z nich urvat aspoň jeden gól. Nakonec nás srazila individuální chyba v 90. minutě, jak to tak bývá. Máme rozebrané hráče. Určeno, kdo má koho hlídat. Přesto nám dá soupeř branku, když se jejich hráč odpoutal, naskočil si na míč a srovnal na 2:2.

Z vašeho hodnocení je patrné, že jste nesmírně zklamaní.

Vyplývá to z toho, že se nepovedené zápasy v našem podání opakují. Remíza mrzí, jelikož jsme si po většinu utkání s teplickými nakopávanými balóny dokázali poradit.

Ve čtvrtek 20. srpna vás čeká play-off o Evropskou ligu proti Vojvodině Novi Sad.

Musíme znovu potrénovat a nezbývá nám, než zmobilizovat síly na klíčové utkání podzimu.

Reklama

Související témata: