Hlavní obsah

Mičola se po konci ve Slavii připravuje s Baníkem

Ostrava

Po sérii zdravotních komplikací Tomáš Mičola nedávno po třech letech uzavřel své účinkování v pražské Slavii. S fotbalem ale 26letý rodák z Opavy končit nechce, a tak se po více jak pěti letech zapojil do přípravy ostravského Baníku, za který v minulosti odehrál 97 ligových zápasů a vstřelil 17 branek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Mičola ještě v dresu Slavie.

Článek

"Během působení ve Slavii jsem prodělal určité zdravotní komplikace, naposledy to byl natržený sval, a tak jsem se dostal k rozhodnutí změnit působiště. Nakonec to dopadlo tak, že jsem rozvázal smlouvu a jsem nyní volný hráč," uvedl Mičola v rozhovoru pro internetové stránky ostravského klubu.

V posledním celku prvoligové tabulky zatím bude trénovat. "Rozhodně teď nechci klub ani sebe dostávat pod tlak. Zatím nejsme na ničem konkrétně domluveni. Bude záležet na celkovém postupu mojí tréninkové přípravy a hlavně na tom, jestli mě budou v klubu chtít. Zhruba za měsíc si můžeme říct, nakolik jsem blízko tomu, abych mohl znovu hrát," doplnil vicemistr světa z šampionátu dvacítek v roce 2007 a bývalý hráč Opavy či francouzského Brestu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články