Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhry pohárových účastníků!

Dnes v 18:00 hostí Jihlava na svém hřišti Duklu Praha. Jedná se o úvodní zápas sedmého kola naší nejvyšší fotbalové soutěže. Další várka zápasů čeká na Fantasy hráče v sobotu a v neděli pak sehrají utkání týmy, které nastoupily v pohárových duelech.

Maximální zastoupení má v našem týmu pouze Sparta.

Článek

Sparta prožila v Evropské lize smolný zápas. Teď je tady ale liga a po zaváhání v Jablonci musí domácí proti Olomouci bodovat naplno. Otázkou je, koho nechá trenér Ščasný odpočívat. My věříme, že Dočkal, Lafata a Bičík v sestavě Sparty zůstanou a pomůžou svému týmu k vítězství.

Trefí se Skalák i proti Teplicím?

Skalák zařídil svému týmu v minulém kole proti Slavii bod, když krásným přímým kopem vyrovnal stav utkání v Edenu. O tom, že tento hráč standardní situace rozehrávat umí, nás už nejednou přesvědčil. Proč by nemohl něco podobného zopakovat i proti Teplicím? Společně se Skalákem by měl obranu Teplic trápit Zahustel.

V ligové tabulce Liberec šlape na paty Spartě, na kterou ztrácí pouhé dva body. V dalším zápase vyzvou svěřenci trenéra Trpišovského Příbram. Liberec nesehrál s Bragou vůbec špatné utkání a my věříme, že na svůj výkon naváže i v ligovém duelu s Příbramí. Hlavním strůjcem vítězství domácích by mohl být Šural.

Reklama