Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Tři udatní obhájci i znovuzrozený kanonýr Magera

Praha

Defilé letenské marnosti a plzeňské udatnosti. Takový byl očekávaný hit fotbalové ligy mezi Viktorií a Spartou. Plzeňští i o deseti dokázali rivala přehrát a zvítězit, což se ve složení ideální jedenáctky 12. kola Synot ligy podle Sport.cz samozřejmě muselo projevit. Obhájce titulu v ní má tři zástupce, útoku pak velí mladoboleslavský kanonýr Magera.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 12. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Vedení v tabulce si sice udrželi, v Plzni ovšem absolutně propadli. Zatímco sparťané zpytují svědomí, viktoriáni slaví důležitou výhru. Hvězdami duelu byli nečekaný žolík z obrany Baránek, pilný záložník Hrošovský a jeho neumdlévající parťák Kovařík.

V záři plzeňských hrdinů se neztrácí ani kanonýr Magera. Duel v Olomouci rozhodl dvěma góly, v čele tabulky střelců se s devíti trefami vyrovnal Ďurišovi s Lafatou a jeho Mladá Boleslav ztrácí na vedoucí tandem už jen dva body.

Klokani se dočkali první výhry v soutěži, za níž děkují hlavně brankáři Zlámalovi. Duklu zase spasil obránce Vrzal. Slavia po šesti letech uspěla v Teplicích, kde záskok v obraně vyšel Švecovi.

Liberec si poradil s posledním Baníkem, první gól nachystal aktivní obránce Bartošák a vítězný vstřelil reprezentant Šural. Slovácko remizovalo s Jabloncem, nebezpeční byli domácí útočník Došek a jeho protějšek Tecl.

Sestava 12. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Bohemians) - Švec (Slavia), Baránek (Plzeň), Bartošák (Liberec), Vrzal (Dukla) - Šural (Liberec), Hrošovský (Plzeň), Kovařík (Plzeň) - Tecl (Jablonec), Došek (Slovácko), Magera (Mladá Boleslav).

Reklama