Hlavní obsah

SESTAVA PODZIMU: Plzeň se Spartou v ideální jedenáctce remizují

Praha

Vedoucí Viktoria má v tabulce tři body k dobru, v ideální jedenáctce podzimu fotbalové Synot ligy podle Sport.cz se svým největším rivalem remizuje. Tři hráči Plzně, tři Sparty, takové zastoupení vzešlo z nominací do sestav šestnácti odehraných kol. Dva fotbalisty dodal rozjetý Liberec, po jednom Mladá Boleslav, Slavia a Brno.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava podzimu fotbalové Synot ligy podle Sport.cz.

Článek

Konečně se stal klasickým útočníkem, a Viktorii se to náramně vyplatilo. Slovenský kanonýr Ďuriš nasázel jedenáct gólů a táhl tým za důležitými body. Báječný start prožil také záložník Kovařík a ve druhé části podzimu na sebe výrazně upozornil střelecky disponovaný mladý obránce Baránek.

Spartu musel nečekaně často držet brankář Bičík. Její jistotou je samozřejmě kanonýr Lafata a v záloze reprezentant Dočkal. Nejvytíženější domácí hráč sehraje ve čtvrtek na Kypru svůj jubilejní 30. podzimní duel...

Zpátky do popředí se rychle tlačí Liberec. Záložník Šural si říká o nominaci na EURO 2016, k příjemným zjevům obměněného mužstva patři také mladý obránce Pokorný.

Sestavu podzimu pak doplňují tři solitéři. Slavia chystá velkou jarní ofenzivu, stoper Deli je však výraznou postavou již teď. Mladoboleslavský Skalák rychle přeskočil ze lvíčat do reprezentačního áčka a vyhlíží také zahraniční nabídky. Pro Brno je pak hotovým pokladem útočník Řezníček. Nasázel téměř polovinu gólů Zbrojovky a zatížil konto všech týmů nejsilnější čtyřky.

Sestava podzimu fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta, 3) - Baránek (Plzeň, 3), Deli (Slavia, 4), Pokorný (Liberec, 3) - Šural (Liberec, 3), Skalák (Mladá Boleslav, 3), Dočkal (Sparta, 3), Kovařík (Plzeň, 4) - Ďuriš (Plzeň, 4), Lafata (Sparta, 4), Řezníček (Brno, 4).

Reklama