Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Trojlístek lídrů s dvojnásobným zastoupením

Praha

Jen Mladá Boleslav z vedoucího čtyřlístku ztratila body. Ostatní lídři se sice nadřeli, ale výhru si nakonec zajistili, což se odrazilo také ve složení ideální jedenáctky 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Plzeň, Sparta a Liberec v ní mají dvojnásobné zastoupení. A s nimi také Slovácko díky výhře v derby nad Brnem.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Fotbalisté Viktorie sice nesli na zádech jména osobností svého města, fanoušci si je ovšem samozřejmě nespletli. V první řadě střelce Ďuriše, který se dvěma trefami proti Bohemians 1905 osamostatnil v čele tabulky kanonýrů. Vysoký standard odvedl také obránce Hubník.

Sparta těžila na Hané z Krejčího aktivity, u reprezentanta se také zrodily obě gólové akce. K výhře musel vydatně přispět také brankář Bičík, jehož podíl vyzdvihl i kouč Ščasný. Liberec přispěl k prodloužení příbramské série bez vstřelené branky. Obranu výborně dirigoval mladý kapitán Pokorný, o vítězný gól se pak postaral Shala.

Výhra v regionálním derby se vždy cení a Slovácko na ni proti Brnu dosáhlo. O vítězný gól se postaral stoper Košút, poslední duel se Zbrojovkou pak před ohlášeným koncem kariéry odehrál Došek. Výborně, takže pro tentokrát maminku s bratrem, kteří jsou oba zaměstnanci Zbrojovky, příliš nepotěšil...

Slavia se natrápila na nejtěsnější výhru nad Zlínem, z její sestavy vyčníval jen stoper Deli. Jihlava měla velké štěstí na Dukle, Vaculík a spol. tam ovšem vyválčili zlaté tři body. Šestatřicetiletý Vachoušek pak zdatně zvládl posun ze zálohy do útoku Teplic, k ideálu mu chyběl jen vstřelený gól.

Sestava 21. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta) - Hubník (Plzeň), Pokorný (Liberec), Deli (Slavia), Košút (Slovácko) - Vaculík (Jihlava), Shala (Liberec), Krejčí (Sparta) - Vachoušek (Teplice), Ďuriš (Plzeň), Došek (Slovácko).

Reklama