Hlavní obsah

Návrat Bakoše do Plzně? Prý je hotovo! Blíží se údajně i příchod libereckého Sýkory

Praha

Dobří holubi se vracejí. Návrat Marka Bakoše z Liberce do Plzně je podle informací Práva a Sport.cz zpečetěn. Slovenský útočník ani klub nechtějí záležitost komentovat, nicméně si údajně plácli už před několika dny.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Marek Bakoš se vrátí z Liberce zpátky do Plzně.

Článek

Situace kolem Bakoše, se kterým Liberec váhal uzavřít nový kontrakt, tak má očekávané rozuzlení. Slovan sice nakonec přispěchal na poslední chvíli s nabídkou, ta však prý byla nižší, než stávající kontrakt, který vyprší po sezóně. Návrat do Plzně je logickým krokem, neboť Bakoš zde s rodinou bydlí, na sever Čech dojížděl. Zájem o něj měla údajně i Mladá Boleslav.

„K pohybu v kádru se budeme vyjadřovat až po konci sezóny," řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár. Kádr Viktorie možná opustí po mistrovství Evropy útočník Michal Ďuriš, na kterého přišla v zimě lukrativní nabídka z Francie. Viktoria ji odmítla, pokud však Ďurišovi vyjde evropský šampionát, jeho odchod je víc než pravděpodobný. Bakoš je vhodnou náhradou, svojí vítěznou mentalitou a charakterem bude velkou posilou i do kabiny.

S Bakošem by mohl ze Slovanu dorazit i Jan Sýkora. Jméno rychlonohého 22letého záložníka se v souvislosti s Viktorií několik dnů skloňuje, podle všeho je jeho příchod na dobré cestě.

Reklama