Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dvougóloví střelci řádili. Spasili Liberec a pokazili Plzni korunovaci

Praha

Dva góly za zápas, to už je parádní bilance. Liberec našel takové střelce hned dva, a tak přestože se Zlínem třikrát prohrával, nakonec přece jen zvítězil. Dvougólový střelec v barvách Jablonce pak pokazil Plzni mistrovskou korunovaci. Pulkrab, Hovorka ani Mingazov samozřejmě nechybějí v ideální sestavě 29. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 29. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Viktoria završila obhajobu titul převzetím mistrovské trofeje a medailí. Zápas v Plzni však měl nečekaného hrdinu. Mingazov se po dlouhém zranění vrátil na trávník a dvěma trefami zajistil Jablonci překvapivou výhru. Slavící šampióni si pak nejednou vylámali zuby na obránci Rossim.

Třikrát prohrávat, a přece zvítězit, to už je kumšt. Liberci se proti Zlínu povedl díky Pulkrabovi s Hovorkou. Útočník s obráncem se rovným dílem podělili o čtyři vstřelené branky a Slovan se vyhoupl na třetí místo. Ševce táhl útočník Poznar.

Také další týmy mají v jedenáctce dvojnásobné zastoupení. Slavia v Příbrami vytěžila z formy svých mladíků Součka a Baráka, Bohemians si vyšlápli na Mladou Boleslav za vydatného přispění brankáře Zlámala a záložníka Acosty.

Brněnský Hyčka životním gólem porazil Spartu, obránce Urdinov pak přispěl Jihlavě k záchraně.

Sestava 29. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Bohemians) - Hyčka (Brno), Hovorka (Liberec), Rossi (Jablonec), Urdinov (Jihlava) - Acosta (Bohemians), Barák (Slavia), Souček (Slavia), Mingazov (Jablonec) - Poznar (Zlín), Pulkrab (Liberec).

Reklama