Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýr Chramosta pálí dál, přidali se i další

Praha

Vychutnává si svůj nejlepší start do sezóny a reálně může pokukovat po reprezentačním dresu. Mladoboleslavský útočník Jan Chramosta nastřílel již šest gólů a za dvě trefy proti Slovácku samozřejmě nechybí v ideální sestavě 7. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz. A s ním také další dva dvougóloví střelci Hořava z Plzně a Vaněček z Teplic.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Boleslav potvrdila výborný výkon ze Sparty a doma Slovácko hladce přehrála. Především díky Chramostovi, který si připsal další dvě branky. O dva góly se postaral také plzeňský Hořava, jemuž v duelu s Karvinou zdárně sekundoval albánský legionář Kace. Nejsmutnější z dvougólových střelců byl teplický Vaněček. Jeho tým padl v Příbrami, která tak i díky výkonu zkušeného obránce Jiránka získala první body do tabulky.

Šlágr kola nezklamal, Zlín se po velké bitvě rozešel se Spartou smírně 1:1. Za Ševce se trefil stoper Jugas, již potřetí na podzim, velmi nebezpečný byl vpředu Diop. Pražané se proti minulým zápasům zvedli, Šural trefil břevno, střílel a nahrál na gól, velký kus práce pak zastal obránce Costa.

Reprezentační útočník Škoda je znovu hrdinou Slavie, dal jediný gól utkání s Libercem. Zákrok kola pak předvedl Rada z Dukly, který ještě za nerozhodného stavu přispěl v derby ke konečné vysoké výhře nad Bohemians.

Sestava 7. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Rada (Dukla) - Jugas (Zlín), Jiránek (Příbram), Costa (Sparta) - Diop (Zlín), Hořava (Plzeň), Kace (Plzeň), Šural (Sparta) - Chramosta (Mladá Boleslav), Škoda (Slavia), Vaněček (Teplice).

Reklama