Hlavní obsah

Hubník na traktoru, Hejda s vozíkem. Viktoriáni se před Římem vyblbli

Plzeň

Čeká je perný večer ve Věčném městě. Jednu příjemnou akci už ovšem stihli realizovat před duelem Evropské ligy s AS Řím. Fotbalisté Plzně nafotili nový klubový kalendář na rok 2017 s názvem Náš život je Viktoria. A pořádně se u toho vyblbli. Kapitán Roman Hubník se stal na chvíli trávníkářem na traktoru, další stoper Lukáš Hejda kustodem s vozíkem na oblečení a třeba záložník Jakub Hromada tiskovým mluvčím.

Jak Plzeň fotila kalendářVideo: fcviktoria.cz

 
Článek

Den před zápasem v Římě šel do prodeje týmový kalendář obsahující dvanáct netradičních fotografií z rukou zkušeného plzeňského fotografa Josefa Adlta.

„Tématem kalendáře je představit Viktorii jako jednu velkou rodinu. Hráči se na chvíli obsadili do různých rolí, které jsou spjaty s každodenním chodem klubu. A samozřejmě jsme nezapomněli ani na naše fanoušky, kteří se fotili s trojicí hráčů přímo v kotli," avizuje tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

„Já měl od začátku jasno, že chci dělat trávníkáře. V kabině mi kluci říkají sekačka, takže bylo rozhodnuto," směje se Roman Hubník, jenž skutečně usedl za sekačku a vyzkoušel si střihání skvěle upraveného pažitu na stadiónu.

Jak focení probíhalo, se můžete podívat na přiloženém videu.

Reklama

Související témata: