Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Podzimní loučení s fanfárami pro sešívané a Škodovu lahůdku

Praha

Loučení s podzimem jim vyšlo náramně a šlágr víkendu jednoznačně opanovali. Slávisté si zařádili ve Zlíně a na jaře mohou zaútočit na titul. Hned kvarteto sešívaných se nominovalo do ideální sestavy 16. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Ozdobou byl lahůdkový padáček kanonýra Milana Škody.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 16. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Bitva o druhou příčku nakonec dospěla ve Zlíně k hladké výhře Slavie. Její brankář Pavlenka uhájil čisté konto, v obraně byl znovu bezchybný Deli. Reprezentant Milan Škoda nejenže proměnil penaltu, ale hlavně se prezentoval drzým precizním padáčkem, který doplachtil přesně do brány. Pohodu posledních týdnů pak potvrdil také záložník Zmrhal.

Sparta nakonec přezimuje třetí. K těsné výhře nad Teplicemi ji nasměrovali především obránce Kadlec a kanonýr Lafata, který se tak v tabulce střelců dotáhl na brněnského Michala Škodu. Naopak Mladé Boleslavi závěr podzimu vůbec nevyšel. Ani Fabiánův gól nestačil, ztratila doma body remízou s Příbramí, za niž v nastavení vyrovnal Tregler.

Slovácko díky žolíkovi Zajícovi vyloupilo Julisku, Dukle nepomohla ani Olayinkova trefa. Jihlava proti Liberci urvala zlaté tři body, obrana vedená Krejčím udržela čisté konto.

Z programu 16. kola byly odloženy zápasy Jablonec - Hradec Králové a Bohemians - Plzeň.

Sestava 16. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Pavlenka (Slavia) - Krejčí (Jihlava), Deli (Slavia), M. Kadlec (Sparta) - Fabián (Mladá Boleslav), Tregler (Příbram), Olayinka (Dukla), Zmrhal (Slavia) - Zajíc (Slovácko), Milan Škoda (Slavia), Lafata (Sparta).

Reklama