Hlavní obsah

Liberec zahájil přípravu bez posil, Komličenko se vrací do Ruska

Liberec

Fotbalisté Liberce dnes odpoledne úvodním tréninkem zahájili zimní přípravu na jarní část sezony. Třináctý tým prvoligové tabulky zatím neohlásil žádnou novou posilu, naopak osm hráčů z podzimního kádru Slovan opustilo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slovanu Liberec Jindřich Trpišovský a Nikolaj Komličenko.

Článek

Ruský Krasnodar si z hostování stáhl útočníka Nikolaje Komličenka, záložník Zdeněk Folprecht zamířil na hostování do ázerbájdžánského Neftči Baku a skončili také Filip Lesniak, Igor Súkenník, Milan Nitrianský, Miroslav Markovič, Wesley Da Silva a Vojtěch Hadaščok.

Z hostování se naopak do Liberce vrátil Slovák Michal Obročník a na zkoušku začali s týmem trénovat dvacetiletý stoper Milan Piško z pražské Sparty a brankář Petr Dočekal, který naposledy působil v Bohemians 1905. Do přípravy se zatím nezapojil první gólman Martin Dúbravka, který je na srazu slovenské reprezentace. Podle spekulací by mohl ze Slovanu odejít.

Liberec už v prosinci oznámil, že usiluje o návrat srbského záložníka Miloše Bosančiče, který na severu Čech v minulosti působil. "Pochopitelně, že máme nějaké představy o posílení kádru. V tuto chvíli ale není nic ve stavu, že bych mohl zveřejnit nějaké jméno či podrobnosti," řekl pro klubový web sportovní ředitel Jan Nezmar.

Reklama

Související témata: