Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Pozdě objevený Plavšič, trojlístky z Plzně i Liberce

Je dohráno, alespoň pro letošek. Závěrečný víkend jen zvýraznil podzimní dominanci Plzně, Liberec pak ve šlágru zastavil jízdu Olomouce. Hned po třech zástupcích Viktorie a Slovanu se proto objevuje v ideální sestavě 16. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Nechybí ani sparťan Plavšič, jehož většinu podzimu na Letné přehlíželi.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 16. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Rekordní bodový zisk, rekordní náskok. Plzeň uzavřela mimořádný podzim výhrou nad Jabloncem. O oba góly se postaral kanonýr Krmenčík, s 11 trefami nejlepší střelec ligy. Šance mu znovu servíroval Kolář, v obraně potvrdil stabilní formu Řezník.

Naopak Olomouc na samý závěr narazila, prohrála v Liberci. Slovanu šlapala hlavně defenziva, gólman Kolář vychytal čisté konto, o jedinou branku se postaral obránce Coufal po asistenci kolegy Kerbra.

Sparta už za poločas položila na lopatky bídnou Mladou Boleslav. Soupeři hrozila hlavně ze stran, dvě gólové asistence si připsal Vatajelu, výborný byl také navrátilec Plavšič.

Slovácko urvalo proti Jihlavě zlaté tři body, spolehlivý znovu byl pracant V. Daníček. Teplice využily přesilovku na Dukle k první výhře venku, vítězný gól si připsal Fillo. Proti tomu Zlín vydřel v oslabení v Brně bod, hodně se nadřel útočník Diop.

Sestava 16. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
O. Kolář (Liberec) - Coufal (Liberec), Řezník (Plzeň), Kerbr (Liberec) - Plavšič (Sparta), V. Daníček (Slovácko), Fillo (Teplice), Vatajelu (Sparta) - Diop (Zlín), Krmenčík (Plzeň), D. Kolář (Plzeň).

Reklama