Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Klokanů plná jedenáctka! Ligou rezonuje výsledek sezóny

Praha

Výsledek sezóny? Klokani se o něj pětigólovým přídělem lídrovi soutěže bezpochyby postarali. Hráči Bohemians proto tvoří základ ideální sestavy 23. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Pět gólů, pět hráčů, zastoupení hrdinů z Ďolíčku je mimořádné. Ve výběru jsou také vyslanci Sparty a Slavie, kteří pražským týmům zajistili důležité výhry.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a Právo

Sestava 23. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Co se děje s Plzní, která má titul na dosah? Těžká odpověď, ligou každopádně rezonuje senzační výsledek 5:2. Klokani měli v Ďolíčku hrdinů celou řadu. Předně záložníka Maška, který si připsal dva góly a dvě asistence. Pak i jeho nejbližšího spoluhráče Haška, obránce Šmída, útočníka Tetteha či gólmana Fryštáka.

Vzhledem k výbuchu Viktorie tak může o obhajobě titulu stále snít Slavia, které těsnou výhru v Brně zajistil žolík Tecl. Sparta pak v derby s Duklou ukončila sérii pěti remíz, dvakrát se trefil nový kapitán Šural a salta na oslavu asistence a gólu metal Plavšič.

Teplice vyhrály v Liberci a jako první na jaře uhlídaly rozjetého kanonýra Pulkraba. Největší zásluhu měl stoper Jeřábek, který útočníka hlídal při standardních situacích. Baník vyhrál záchranářskou bitvu ve Zlíně a vytěžil ze zkušeností obránce Procházky. Jablonec na jaře ztratil první body remízou v Mladé Boleslavi, gól mu dal obránce Křapka.

Sestava 23. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Fryšták (Bohemians) - Šmíd (Bohemians), Procházka (Ostrava), Jeřábek (Teplice), Křapka (Mladá Boleslav) - Hašek (Bohemians), Mašek (Bohemians), Plavšič (Sparta) - Tecl (Slavia), Tetteh (Bohemians), Šural (Sparta).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články