Hlavní obsah

Sparta jednala v Moskvě o přestupu Grygery

PRAHA

Vedení pražské Sparty v úterý v Rusku opět jednalo o možném prodeji reprezentačního obránce Zdeňka Grygery do moskevského CSKA, jehož dres obléká i bývalý Grygerův spoluhráč Jiří Jarošík. Podle letenského prezidenta Vlastimila Košťála nabídli Rusové fotbalistovi konkrétní lukrativní smlouvu.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Zdeněk Grygera při tréninku před kvalifikačním zápasem s Nizozemskem.

Článek

Košťál se ovšem už nevyjádřil k tomu, zda byla nabídka stejně zajímavá i pro Spartu. Podle svých slov však vidí v jednáních určitý pokrok. "Ten však nenaznačuje, že přestup Zdeňka Grygery je hotovou záležitostí," tvrdí Košťál na internetových stránkách Sparty.

O přestupu Zdeňka Grygery do zahraniční se mluví delší čas, ale s výjimkou CSKA nikdo jiný žádnou konkrétní nabídku Spartě nepředložil. Grygera se nechal slyšet, že se mu do Ruska zrovna nechce.

Aktuálně zatím nevypadá ani možnost, že fotbalista zamíří do Juventusu Turín, který na Letné vyjednával před pěti dny. Italský klub má vyčerpánu kvótu cizinců ze zemí mimu EU a navíc nabízí významně nižší sumu než CSKA.

Košťál na klubovém internetu přiznal, že v Moskvě jednal i o nabídkách pro další sparťany, ale o jaká jména jde, neprozradil.

Reklama

Související témata: