Hlavní obsah

„Mobilizace“ českých fotbalových fanoušků

Už za týden je tady utkání, ve kterém bude hrát česká fotbalová reprezentace takřka o všechno. V kvalifikaci o EURO 2012 musí porazit Skoty a udržet se v reálné hře o postup.

Článek

K tomu si všichni hráči přejí mít v Edenu „plný dům“. Synot Tip Aréna vyprodaná zřejmě bude, ovšem jde o to, aby byla plná českých fanoušků, kteří svými hlasivkami poženou k vítězství český tým.

Českomoravský fotbalový svaz má informace o obrovském zájmu skotských fandů o toto utkání. Jak známo, skotští příznivci jsou považováni za nejlepší a nejfotbalovější fanoušky na světě. Do Prahy se jich chystají dorazit tisíce.

Rádi bychom proto znovu vyzvali české fandy, kterým jde o český fotbal, aby neváhali s nákupem vstupenek. Poprvé v historii je předprodej snadno dostupný ve všech koutech České republiky. Stačí tedy zasednout na pár minut kdekoliv k internetu, na stránce www.sazkaticket.cz provést jednoduchou registraci a objednat si vstupenky, které opravdu chcete. Na podrobném plánku si zarezervujete požadovaný sektor i přímo konkrétní místa v Aréně. A pak do půlnoci následujícího na kterémkoliv ze 6500 terminálů Sazky si vstupenky vyzvednete. Je to opravdu jednoduché, pohodlné a transparentní.

Ze Strahova tedy míří k fanouškům prosba: „ Vytvořte v pátek večer v Edenu atmosféru plnou českých hlasů, zvuků a barev a pomožte reprezentaci k důležitému vítězství nad Skotskem…“

Reklama