Hlavní obsah

Jágra trápí třísla, míří do Prahy

OMSK/PRAHA

Hokejový útočník Jaromír Jágr má zdravotní problémy. Nejlépe placený hráč zámořské NHL, který momentálně obléká dres ruského Avangardu Omsk, si v posledním zápase proti moskevskému CSKA obnovil poranění třísel a podle vyjádření prezidenta klubu Konstatina Potapova v neděli odletěl do Prahy.

Článek

"Tam by měl absolvovat vyšetření. Zpět do Omsku by se měl vrátit 12. února," řekl Potapov na oficiální internetové stránce Omsku.

Dvaatřicetiletý Jágr měl původně přiletět do Česka na týden v průběhu reprezentační přestávky, která v ruské superlize začne 5. února. Slavný kladenský odchovanec by měl v Praze navštívit s největší pravděpodobností fyzioterapeuta Pavla Koláře, jehož pomoc většina hokejistů při zdravotních problémech vyhledává.

Omsk se bude musel bez českého hokejisty obejít v dnešním zápase proti Permu a v dalších dvou utkáních v příštím týdnu. Jágr zatím za úřadujícího ruského mistra, kterému v tabulce soutěže před dnešním kolem patřilo šesté místo, odehrál 21 zápasů s bilancí třinácti branek a stejného počtu asistencí.

Reklama

Související témata: