Hlavní obsah

Další pohyb v kádru Vítkovic. Ostřílený bek balí kufry

Ostrava

Vítkovice hlásí další změnu v kádru. Po středečním příchodu obránce Jana Štencela z Brna opouští po vzájemné dohodě aktuálně třináctý tým hokejové Tipsport extraligy slovinský zadák Blaž Gregorc. Informovaly o tom dnes oficiální internetové stránky klubu.

Foto: HC Vítkovice Ridera

Blaž Gregorc ve Vítkovicích končí.

Článek

„S Blažem jsme se domluvili na předčasném ukončení kontraktu, poděkovali jsme mu za odvedené služby a navzájem si popřáli hodně štěstí do budoucna," řekl hlavní trenér a generální manažer Vítkovic Jakub Petr.

Devětadvacetiletý Gregorc přišel do Vítkovic loni v prosinci výměnou za švédského beka Erika de la Rose z pražské Sparty. V probíhající sezoně nastoupil k dvaceti utkáním s bilancí dvou gólů a čtyř asistencí. Zároveň má na kontě i čtyři záporné body v hodnocení plus/minus za účast na ledě při vstřelených a obdržených brankách.

Vítkovice se v nejvyšší soutěži nacházejí v tíživé situaci. Prohrály už pětkrát za sebou a na výhru v základní hrací době čekají dokonce od 18. října. Od posledních Pardubic je momentálně dělí v tabulce pouhých šest bodů a majitel Aleš Pavlík ztrácí trpělivost. V prohlášení na klubovém webu ve středu uvedl, že pokud tým nezvládne víkendové zápasy v Karlových Varech a Hradci Králové, dojde k radikálním změnám.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.