Hlavní obsah

Stehlík odmítl návrh na mimosoudní vyrovnání za zranění Balaštíka

ZLÍN

Hokejový obránce Vítkovic Richard Stehlík odmítl návrh na mimosoudní vyrovnání za zranění zlínského útočníka Jaroslava Balaštíka, který požadoval ušlý měsíční zisk za dobu, kdy nehrál extraligu. Návrh na vyrovnání podalo vedení zlínského klubu.

Foto: Josef Omelka, ČTK

Jaroslav Balaštík v dresu Zlína v utkání proti Vítkovicím

Článek

"Dalo by se říci, že to byla naše podaná ruka k tomu, aby se celá záležitost vyřešila. Požadovali jsme částku, která zhruba odpovídala Balaštíkovu měsíčnímu platu. Případ mají pochopitelně v rukou právníci," řekl generální manažer PSG Zlín Miroslav Michalovský. Zlínský klub obdržel v minulých dnech vyrozumění právní kanceláře, která Stehlíka zastupuje, že návrh nebude akceptován.

"Zatím nechceme předjímat. Ve čtvrtek zasedne vedení klubu a dohodneme se na dalším postupu. Výsledek z tohoto zasedání předáme našemu právnímu zástupci a ten podnikne příslušné kroky, které už půjdou mimo nás," dodal Michalovský.

Balaštík utrpěl zranění při utkání Tipsport Cupu 18. srpna mezi Zlínem a Vítkovicemi. Při přerušení hry jej Stehlík srazil úderem pěstí. Zlínský kapitán utrpěl zlomeninu nadočnicového a podočnicového oblouku. Kvůli léčení vynechal úvodních šest kol extraligy a do soutěže naskočil až 22. září v domácím utkání proti Spartě. Už v polovině září se vedení zlínského klubu rozhodlo, že podá prostřednictvím advokátní kanceláře Stehlíkovi návrh na mimosoudní vyrovnání.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.