Hlavní obsah

Plzeň posílí obránce Frolo z Mladé Boleslavi, pokračuje i Martin Straka

PLZEŇ

Slovenský obránce Tomáš Frolo bude v příští sezóně hrát extraligu za Plzeň. Osmadvacetiletý bek na západ Čech přichází z Mladé Boleslavi. Vítěz základní části zároveň na svých oficiálních internetových stránkách potvrdil, že v dresu Indiánů bude pokračovat hlavní hvězda týmu Martin Straka.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Martin Straka (v pozadí) bude v Plzni pokračovat i v příští sezóně.

Článek

Rodák z Považské Bystrice tak rozšíří svůj seznam extraligových angažmá. Frolo v minulosti hrál za Vsetín, Kladno, Třinec, České Budějovice a Mladou Boleslav. Důrazný bek odehrál v nejvyšší soutěži 410 zápasů a bilancí 14 branek, 29 asistencí a 1019 trestných minut. Patří tak mezi "zlé muže" extraligy.

Indiáni v sobotu potvrdili, že v klubu budou pokračovat Jiří Hanzlík, Jan Dresler, Michal Tvrdík, Lukáš Hvila, Straka a nejméně do 30. září i Pavel Vostřák. Smlouvy naopak skončily Jaroslavu Kracíkovi, Jaroslavu Modrému, Martinu Adamskému, Petru Vampolovi, Jiřímu Dobrovolnému a na odchodu jsou i všechny tři zámořské posily Mark Bomersback, Tyler Scofield a Doug O´Brien.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.