Hlavní obsah

V pekle sudy válej, zpívala vítězná Plzeň

PLZEŇ

Chodbou k šatně se valí potem čpící hráči v modrých dresech. Řev, jásot, skandování... Odepisovaní hokejisté Plzně si vyšlápli na sebevědomé Pardubice, na jejich ledě rozhodli o postupu do semifinále. Z kabiny zní hit skupiny Kabát V Pekle sudy válej a pěkně od plic ji řvou všichni. Od hrdiny série gólmana Málka až po kouče Přerosta.

Článek
Fotogalerie

Střelec dvou branek v rozhodujícím utkání Dušan Andrašovský jen těžko hledá vhodná slova, kterými by popsal své pocity. "Skvělé. Zažívám nejlepší chvíle, co jsem v Plzni," směje se na všechny strany.

:. Čtvrtfinálová senzace
ŠOKPlzeň přešla přes Pardubice
MÁLEKJe to pohádka!

Útočník Josef Straka si ještě dodatečně oddechne, že videorozhodčí neuznal ve druhé třetině kontaktní branku soupeře. "Moc jsem ten puk neviděl, ale myslel jsem si, že když jsme v Pardubicích, tak to bude gól," podivil se. Pak už rychle spřádal plány oslav postupu. Slavilo se U Maxima. "Majiteli se nedávno narodila dcera, tak bude mít dvojnásobnou radost," chechtal se Straka.

Slavit se mělo do rána a hráči již uvažovali, co se stane v semifinále. "Fanoušci snad zbourají město," věštil centr, který patřil k hlavním postavám Plzně.

Reklama

Související témata: