Hlavní obsah

Zdrcení fanoušci čekali na lístky marně

ZLÍN

Nevybíravé výrazy na adresu Sazky padaly v pátek ráno na mnoha čerpacích stanicích ve Zlíně a okolí. Fanoušci, kteří si tam přes terminál Sazky přišli hned v pět hodin koupit lístky na finálové nedělní a pondělní zápasy Hamé Zlín a Slavie v nové Sazka Areně v Praze, přišli zkrátka.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Lidé marně čekají u jednoho z terminálů Sazky na vstupenky pro finále extraligy

Článek

"Domluvili jsme, že nás pojede celá skupina chlapů z práce. Ráno jsem si přivstal, úderem páté se pracovnice benzinky napojila na terminál a ten jí šest vteřin po páté oznámil, že je vyprodáno. Přece není možné, aby se šest tisíc lístků prodalo okamžitě," durdil se rozčílený fanoušek Zlína, který si v pátek přišel postěžovat do zlínské redakce deníku Právo.

Kdy se tedy začalo prodávat?

Podobně dopadli i mnozí další. "Objel jsem hned po páté všechny benzínky v okolí a jenom na jedné mi obsluha potvrdila, že se jim podařilo do systému dostat a dva lístky pro jednoho zákazníka koupit. Nechápu, proč předprodej tak inzerovali, když si to zjevně někdo předem skoupil. Slyšel jsem dokonce, že přes původní sliby se nezačalo prodávat v pět, ale už ve čtyři," svěřil se Právu další nešťastný fanoušek.

"V pět hodin ráno z terminálu vylezl lístek, že se zahajuje předprodej, a chvilku nato další, že je vyprodáno," potvrdila pracovnice čerpací stanice v Bohuslavicích u Zlína.

Za hodinu deset lístků

"Hned po páté se nám podařilo prodat deset lístků a pak už nic. A prodej těch deseti lístků trval hodinu, celou dobu tady stála fronta. Je to vina systému, nezvládl to. Když se do něj rezervace zadala, systém hrozně dlouho zkoumal, jestli je to místo volné nebo ne," dodal majitel čerpací stanice Aral ve Zlíně Vít Jelínek.

"Od rána volají lidi, na které se nedostalo na benzínkách, a prosí, jestli nemám lístek navíc. My ale máme přes vedení zajištěno jen šedesát lístků. A to jsme původně počítali, že jich dostaneme sto. Někteří členové klubu budou muset zůstat doma," podotkl Lukáš Repka z fanklubu zlínského hokejového týmu.

Reklama

Související témata: