Hlavní obsah

Havlát bude hrát ve Znojmě

PRAHA/ZNOJMO

Dres extraligového Znojma zřejmě oblékne během výluky zámořské NHL útočník Martin Havlát. Podle informací oficiální klubové stránky se forvard Ottawy dohodl s vedením a jeho startu nic nebrání. V týmu se Havlát sejde se svými souputníky ze zámoří Tomášem Vokounem, Karlem Rachůnkem a také Patrikem Eliášem.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Martin Havlát při tréninku české hokejové reprezentace.

Článek

Havlát jednal po skončení Světového poháru s vedením třineckých Ocelářů a švýcarskou Ženevou, ale nakonec zřejmě zamíří do Znojma, které o jeho start mělo zájem již před minulou sezónou.

Tehdy odchovanec brněnského hokeje a mistr světa z roku 2000 čekal na novou smlouvu s Ottawou, nakonec dal ale přednost pražské Spartě.

Podle znojemského webu by Havlát spolu s Eliášem z New Jersey, který by měl do republiky přiletět v sobotu, mohl nastoupit za Orly již v některém extraligovém utkání v příštím týdnu.

Z dovolené se navíc vrátí gólman Tomáš Vokoun z Nashvillu, a tak by trenér Leoš Zajíc mohl mít k dispozici v už tak silnému mužstvu ještě čtveřici hráčů z NHL; dres znojemského celku již obléká obránce Karel Rachůnek z New Yorku Rangers.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.