Hlavní obsah

FANTASY: V pátek startuje předposlední kolo základní části Fantasy extraligy

Pátečním duelem od 17:00 mezi Vítkovicemi a Pardubicemi bude zahájeno předposlední kolo základní části Fantasy extraligy. V následujících řádcích si můžete přečíst o hráčích, které byste měli zařadit do vašeho Fantasy týmu.

Kapitánem týmu jsme určili Martina Ručinského.

Článek

Hokejisté Zlína se po tragickém vstupu do sezóny dostali do formy v nejlepší možnou dobu. Berani vyhráli šest zápasů v řadě a bojují o přímý postup do play off. Vítěznou sérii obhájců titulu ukončila až v neděli Sparta. Zlín nedal svou kůži zadarmo. Přestože prohrával 0:3, dokázal utkání zdramatizovat a po nádherné bitvě prohrál 6:7.

Nejproduktivnějším hráčem Zlína je Petr Čajánek. Skoro čtyřicetiletý veterán vstřelil v posledním zápase proti Spartě dva góly. Na svém kontě má celkem 36 bodů a s 24 asistencemi je zároveň nejlepším nahrávačem Zlína. Mezi obránci kraluje Jiří Marušák, který získal za 46 zápasů 22 bodů. Zlín se střetne v pátek na domácím ledě s Plzní. V neděli cestuje na půdu dvanáctých Karlových Varů a v úterý zavítá do Zlína Hradec.

Martin Ručinský a Jaroslav Hlinka

Litvínov vyhrál na domácím hřišti osm zápasů v řadě. Naposledy se o domácí neporazitelnosti Vervy přesvědčili hráči Slavie Praha. Litvínov ztrácí na vedoucí Třinec 11 bodů. Gólem a asistencí se o výhru nad Slavií přičinil Martin Ručinský.

Ručinský oslaví v březnu již čtyřiačtyřicáté narozeniny a se nedávno stal nejstarším českým reprezentantem. Ikona extraligy svými výkony nadále dokazuje, že i přes pokročilý věk do starého železa rozhodně nepatří. Během dosavadních utkání extraligy nasbírala 47 bodů, což ji v tabulce produktivity řadí na čtvrté místo. To samé, co platí o Ručinském, se dá říci i o Jaroslavu Hlinkovi. Lídr Sparty má na svém kontě rovných 50 bodů a v tabulce pravdy je na druhé příčce.

Reklama