Hlavní obsah

Hokejovou baráž vyrušila tajuplná esemeska

PRAHA

Další vášně planou v baráži o hokejovou extraligu mezi celky Vsetína a Ústí nad Labem. Jeden z hráčů Vsetína se totiž svěřil vedení klubu, že dostal esemesku s nabídkou výhodné smlouvy právě v ústeckém klubu. A to shodou okolností právě v době, kdy Vsetín vede v sérii 3:2 a dělí jej jediné vítězství od setrvání v extralize.

Článek

Hráč, jehož jméno nechce manažer vsetínských hokejistů Oldřich Štefl prozradit před koncem baráže, dostal inkriminovanou esemesku v pondělí večer krátce po skončení pátého utkání baráže. To vyhrál Vsetín 2:1 a dnes si může zajistit další pokračování v nejvyšší soutěži.

Není vyloučeno, že podobné esemesky dostali i další hráči. "Možné to je, nevím. Každopádně oznámil nám to pouze jeden hráč," tvrdí Štefl. Vedení vsetínského klubu každopádně podalo trestní oznámení na neznámého pachatele pro podezření z korupce a předalo policii hráčův mobilní telefon.

Vsetínská služba kriminální policie se nyní zřejmě pokusí zjistit, odkud ona tajuplná esemeska pochází. "Policie nyní koná šetření, tak jak ji to ukládá trestní řád," řekl pouze v telefonickém rozhovoru velitel František Vachala.

Reklama