Hlavní obsah

Magnitogorsk - Kunlun 3:1Jandačův Magnitogorsk po dvou porážkách zabral a porazil Kunlun, Slovan znovu padl

Praha

Hokejisté Magnitogorsku pod vedením českého trenéra Josefa Jandače v KHL po dvou porážkách znovu uspěli. Metallurg doma zdolal Kunlun 3:1, když si rozhodující náskok zajistil už v úvodní třetině.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Josef Jandač mohl být s výkonem svého týmu spokojen

Článek

Skóre otevřel v druhé minutě Švéd Dennis Rasmussen, Sergej Mozjakin pak využil přesilovku a Wojtek Wolski ve 12. minutě zvýšil už na tříbrankový rozdíl. Čínský celek dokázal jen zkorigovat, v druhé třetině se o jediný gól hostů postaral Greg Squires po přihrávce českého obránce Tomáše Kundrátka.

Asistence dalších dvou českých hráčů naopak pomohly hostujícím týmům k úspěchu. Matěj Stránský se podílel na výhře Čerepovce 3:2 v prodloužení na ledě Dinama Riga, k vítězství Jaroslavle 4:1 nad bratislavským Slovanem přispěl Jakub Nakládal. Obě výhry vychytali čeští gólmani - do branky Čerepovce se postavil Dominik Furch, za Jaroslavl nastoupil Alexander Salák.

Neporazitelnost i po čtvrtém zápasu udržel Jekatěrinburg, který v závěrečné desetiminutovce otočil průběh utkání s Vladivostokem a zvítězil 2:1. Brankář domácího Avtomobilistu Jakub Kovář si tak připsal další výhru.

Kontinentální hokejová liga:
Jekatěrinburg - Vladivostok 2:1,
Magnitogorsk - Kunlun Red Star 3:1 (za hosty Kundrátek 0+1),
Dinamo Riga - Čerepovec 2:3 v prodl. (za hosty Stránský 0+1),
Nižnij Novgorod - Barys Astana 6:5 v prodl.,
Slovan Bratislava - Jaroslavl 1:4 (za hosty Nakládal 0+1).

Reklama

Související témata: