Hlavní obsah

Magnitogorsk i díky gólu Marka zdolal Omsk

MOSKVA

Hokejisté Magnitogorsku potvrdili pozici nejlepšího týmu KHL pondělní výhrou 5:3 nad Omskem. Z pětice českých hráčů na ledě se zapsal do statistik pouze Jan Marek, jenž vstřelil v závěru pátý gól Metallurgu. Největší hvězda Avangardu Jaromír Jágr, který byl dnes oficiálně nominován do národního týmu pro blížící se turnaj Euro Hockey Tour v Praze a Moskvě, vyšel bodově naprázdno.

Foto: www.khl.ru

Hokejisté Magnitogorsku (zleva) Čistov, Ibragimov, a Bulyn.

Článek

Brankou k výhře svého mužstva přispěl také útočník Petr Čajánek, jenž vstřelil jeden z pěti gólů Petrohradu do sítě svého krajana Martina Faltra v brance Nižního Novgorodu. Favorizovaný SKA vyhrál jasně 5:1.

Dynamo Moskva zdolalo 4:2 premiérového šampiona KHL Kazaň i díky dvěma asistencím obránce Karla Rachůnka a útočníka Jiřího Hudlera, jenž v minulosti za Ak Bars hrál.

Kontinentální hokejová liga:
Čeljabinsk - Barys Astana 2:4, Jekatěrinburg - Ufa 4:3, Magnitogorsk - Omsk 5:3 (za domácí Marek 1+0), Petrohrad - Nižnij Novgorod 5:1 (za domácí Čajánek 1+0), Viťaz Čechov - CSKA Moskva 1:2, Dynamo Moskva - Kazaň 4:2 (za domácí Rachůnek a Hudler oba 0+2), Dinamo Minsk - Togliatti 4:2, Dinamo Riga - Nižněkamsk 6:3.

Reklama