Hlavní obsah

Marek přispěl k debaklu Toljatti dvěma góly, Rolinek jedním

MOSKVA

Český útočník Jan Marek vstřelil v pátečním utkání Kontinentální hokejové ligy mezi Magnitogorskem a Toljatti dva góly. Člen reprezentačního výběru pro olympijské hry Tomáš Rolinek se trefil jednou a domácí Metallurg zvítězil jednoznačně 6:0.

Foto: www.khl.ru

Útočník Magnitogorsku Jan Marek

Článek

Marek v první i v poslední třetině využil přesilovou hru, u Rolinkovy trefy si navíc připsal asistenci. Devětadvacetiletý Rolinek vsítil šestnáctou branku v sezoně a potvrdil tak pozici nejlepšího střelce Metallurgu. Nejlepší Češi v lize Jan Bulis a Petr Čajánek mají na kontě jen o gól víc.

Suverénně vedoucí celek Charlamovovy divize Magnitogorsk se po dnešním vítězství vyhoupl na první pozici celé KHL. Druhá Ufa má o dva body méně.

Výsledky Kontinentální hokejové ligy:
Atlant Mytišči - Balašicha 4:1 (za domácí Bulis 0+1), CSKA Moskva - Dinamo Minsk 2:1, Čerepovec - Jaroslavl 2:3 (za hosty Vašíček a Irgl 1+0), Nižnij Novgorod - Ufa 3:1 (za domácí Brendl a Bednář 1+0), Spartak Moskva - Dynamo Moskva 4:3 po sam. nájezdech, Viťaz Čechov - Omsk nedohráno. Čeljabinsk - Kazaň 2:5, Jekatěrinburg - Nižněkamsk 2:1 po sam. nájezdech, Magnitogorsk - Toljatti 6:0 (za domácí Marek 2 a Rolinek)

Reklama