Hlavní obsah

VIDEO: Zbabělec Verot se zase předvedl - po Jágrovi udeřil pěstí i hvězdu CSKA

PRAHA/MOSKVA

Tenhle člověk to asi opravdu nemá v hlavě v pořádku. Kanadský hokejista Darcy Verot se nedávno "proslavil" zákeřnou ranou pěstí do obličeje Jaromíra Jágra a nyní znovu ukázal, že nejraději na ledě používá jen samotné ruce bez hokejky. A to ještě hodně zbabělým způsobem. Tentokrát bez jakéhokoliv varování udeřil do obličeje hvězdu CSKA Moskva Nikitu Filatova.

Foto: www.khl.ru

Darcy Verot z Čechova (vlevo) a Jaromír Jágr

Článek

Ve středečním zápase Kontinentální ligy (KHL) měli domácí hokejisté CSKA Moskva nad nejhorším týmem soutěže z Viťjazu Čechov dvoubrankový náskok, když ve 32. minutě zvyšoval Paršin už na 4:1. Bylo jasné, že CSKA dovede zápas do vítězného konce, "bijci" z Čechova totiž jakoukoliv hokejovou krásu postrádají.

Jenže v hostech se už zřejmě nashromáždil vztek z nepříznivého vývoje utkání, ve kterém na o třídu kvalitnějšího soupeře nemohli stačit. Ihned po buly hostující Verot udeřil před sebou jedoucího Filatova hokejkou zezadu, ale to mu zřejmě nestačilo, a tak se k němu přiblížil blíže a vymrštil svou pravou ruku přímo do jeho obličeje.

Hokejový útočník CSKA Moskva Nikita Filatovfoto: www.khl.ru

Nikita Filatov, jenž byl největší hvězdou ruské reprezentace na nedávném MS juniorů, se skácel k ledu držíce se s bolestivou grimasou za nos a vzápětí zamířil k ošetření na střídačku. Verot vyfasoval trest do konce utkání a přidal si další zářez do své žalostné bilance. V letošní sezóně už nasbíral neuvěřitelných 345 trestných minut, druhý nejtrestanější hráč KHL Skačkov má o více než 200 minut méně.

Reklama