Hlavní obsah

Další srdce mladého ruského hokejisty nevydrželo, zemřel 23letý útočník Petrohradu

PRAHA/MOSKVA

Po tragické smrti Alexeje Čerepanova otřásla Ruskem zpráva o předčasném konci života dalšího mladého hokejisty. Stejně jako Čerepanovovi selhalo Igoru Miskovi srdce, i když jej to narozdíl od známějšího kolegy nepotkalo přímo na ledě. Třiadvacetiletý útočník Petrohradu skonal v úterý během jízdy autem, důvodem byla nedostatečná srdeční činnost.

Foto: www.khl.ru

Igor Misko (vpravo) při jednom z hokejových soubojů

Článek

V úterý odpoledne se Igor Misko rozhodl s kamarády vyjet si autem. Sám se posadil za volant, ovšem do kýženého cíle mladý muž dorazit nedokázal. Během jízdy se mu náhle zastavilo srdce, automobil narazil do jiného vozu a skončil v příkopě. Zatímco pasažérům se nic nestalo, Misko se už k životu neprobral.

Misko byl talentovaným hráčem Petrohradu, za který hrál posledních pět let. Na začátku poslední sezóny hrával dokonce v prvním útoku mužstva KHL s ruskou hvězdou Sergejem Brylinem. Několikrát byl i blízko pozvánky do reprezentace, ale nakonec se do sborné probojovat nedokázal.

Misko skonal necelé tři týdny před svými 24. narozeninami. Klub SKA Petrohrad na pátek přichystal oficiální rozloučení se svým hráčem.

Reklama