Hlavní obsah

Klub má stránky, dresy i aukci. Jenže HC Lev žije zatím virtuálně

PRAHA

Tak trochu virtuální galaxií se prohání. Nehraje žádnou soutěž, nemá hráče, trenéry, přesto žije. Aspoň to tak vypadá. Hokejový Lev z Popradu existuje na webu. A to už oficiálně - hclev.eu. Před touto sezónou se mužstvo neprobojovalo do Kontinentální hokejové ligy kvůli úřednickým nedostatkům. Úspěšnější chce být pro ročník následující. Zatím je ale hmatatelná jen propagace pomocí internetu.

Foto: www.hclev.eu

Podoba dresů týmu HC Lev

Článek

„Klub se otevírá fanouškům. Chceme vám nabídnout moderní stránky spojené s interaktivními prvky a zajímavým obsahem. Právě probíhá aukce dresů, které prošly rukama hokejistů během letního tréninkového kempu v Popradu,“ píše se na stránkách týmu.

Lidé, kteří stojí za tímto „klubem“ chtějí zprovoznit i e-shop, stránky už nabízí fotografie triček a mikin. To hlavní ale není. Hráči, trenéři, zápasy. A bez toho se fanoušci neobejdou. Zatím jde jen o obal, který nemá střeva. „Ještě je brzo, na to samozřejmě přijde čas. Nějací hráči jsou vytipovaní, vycházíme i z letního kempu, který proběhl v Popradu.“ řekl Sport.cz Zdeněk Šesták, ředitel komunikace.

Klub chce pro diváky atraktivní zápasy

Za tímto projektem stojí jednatelé Sergej Zajcev a Roman Slavčev. „Roman Slavčev vede přípravný tým. Za klubem finančně nestojí individuální osoba, ale pool partnerů,“ dodal Šesták. Bližší informace nevydal.

Na jaře a v létě se HC Lev pokoušel dostat mezi týmy, které hrají Kontinentální ligu, ale nakonec k tomuto rozšíření KHL do Česka, respektive na Slovensko nedošlo. Rozhodla o tom Rada ředitelů KHL kvůli průtahům ze strany slovenského svazu. To se ale před několika týdny změnilo. HC Lev Poprad se stal členem Slovenského hokejového svazu. Nyní záleží na postoji KHL.

"Chceme, aby naši fanoušci mohli vidět na vlastní oči atraktivní zápasy KHL s hokejovými hvězdami, skvělými slovenskými i českými hráči,“ hlásají nové stránky.

Nikdo ale dodnes stále neřekl, kdo stál za klubem s údajným rozpočtem 350 miliónů korun, který chtěl hrát tuto sezónu Kontinentální ligu. Jak to bude v budoucnosti?

Reklama

Související témata: