Hlavní obsah

Bude ještě Hašek chytat za Spartak? Klub s ním už přestává počítat

MOSKVA

Pokud si Dominik Hašek ještě opravdu prodlouží hokejovou kariéru v Kontinentální lize (KHL), není příliš jisté, že to bude znovu ve Spartaku Moskva. Generální manažer klubu Andrej Jakovenko řekl, že zatím marně čekají na jakékoliv vyjádření českého brankáře. Šestačtyřicetiletému Haškovi má se Spartakem vypršet smlouva už příští týden, 30. dubna.

Foto: www.khl.ru

Bude Dominik Hašek pokračovat v kariéře v dresu Spartaku Moskva?

Článek

"My nevíme, jestli chce Hašek vůbec ještě pokračovat v kariéře. Při posledním rozhovoru nám řekl, že nám dá vědět během dvou týdnů, ale doteď jeho odpověď neznáme," řekl agentuře Ria Novosti Jakovenko, který je evidentně z celé situace značně nervózní.

"Nedávno jsem byl v Praze, ale nemohl jsem se s Haškem setkat, protože byl někde v zahraničí. Nemůžeme dlouho zůstat v nejistotě, zda budeme mít brankáře, proto už vedeme určitá jednání. A podle toho jak dopadnou, zvážíme situaci kolem Haška," dodal Jakovenko.

Podle ruského listu Sovětskij Sport už přitom Spartak s Haškem nepočítá, nový trenér Viktor Pačkalin chce údajně vsadit na mladé brankáře. Údajně hodlá získat Ivana Kasutina, jenž naposledy chytal za Nižněkamsk.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.