Hlavní obsah

Zadák Mojžíš má před utkáním proti Lvu obrovskou motivaci. Byla chyba, co se mnou předvedli, tvrdí

Bratislava

Hokejový obránce Tomáš Mojžíš přestoupil o víkendu v rámci Kontinentální ligy ze Lva Praha do Slovanu Bratislava, nyní se v dresu slovenského klubu do české metropole vrací. V rozhovoru pro klubový web Slovanu připustil, že před úterním utkáním KHL (od 19:00 v O2 areně) cítí obrovskou motivaci. Mistr světa z roku 2010 a bronzový medailista z loňského šampionátu totiž ve Lvu moc příležitostí nedostával.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tomáš Mojžíš na tréninku hokejové reprezentace

Článek

„Rozhodnutí je na trenérovi, ale zatím to vypadá tak, že v úterý proti Lvu nastoupím. Chci dokázat, že byla chyba, co se mnou ve Lvu předvedli," uvedl Mojžíš. Třicetiletý zadák se zkušenostmi z NHL totiž ve Lvu nedostával příliš prostoru, odehrál jen deset utkání, v nichž si připsal jednu asistenci. Navíc se na začátku sezóny zranil. „Oni nakupují stále nové hráče, takže to tam pro mě nemělo žádný význam," dodal.

Slovan odcestoval na utkání už dnes autobusem. S mužstvem odjel také slovenský obránce Ľubomír Višňovský, který se měl do pondělí hlásit v kempu New Yorku Islanders. Višňovský prohlásil, že chce sezónu dohrát ve Slovanu a do Ameriky neodletěl. Klub mu pohrozil suspendací.

Reklama

Související témata: