Hlavní obsah

Vladivostok - Čeljabinsk 4:3 SNBulis a Růžička skórovali v KHL, Čeljabinsk však získal jen bod

Moskva

Ani trefy Jana Bulise a Martina Růžičky nepomohly Čeljabinsku k vítězství v nedělním duelu KHL na ledě Vladivostoku. Růžička v poslední třetině obstaral pro Traktor vyrovnáním na 3:3 alespoň bod. V penaltovém rozstřelu se však už neprosadil a výhru tak ziskali domácí, v jejichž dresu zaznamenal asistenci obránce Jan Kolář.

Článek

Čeljabinsk prohrál po třech předchozích vítězstvích a na posledním postupovém místě do play off ve Východní konferenci má oproti svému přemožiteli náskok už jen tří bodů. Na jediný se k Traktoru přiblížil Chanty-Mansijsk po výhře 3:1 na ledě nejslabšího týmu ligy Chabarovsku. U vítězného gólu Jugry asistoval český útočník Lukáš Kašpar.

Také druhý zápas za Novosibirsk proměnil ve vítězství gólman Alexander Salák. Reprezentační brankář, jenž byl do Sibiru vyměněn minulý týden z Petrohradu, vychytal výhru 4:3 nad Ladou Togliatti.

Méně úspěšný duel prožil Tomáš Pöpperle v brance Soči. Český gólman nastoupil v základní sestavě proti Jaroslavli, nicméně po třetí brance ve své síti zamířil ve 26. minutě za stavu 0:3 na střídačku.

Jeho náhradníkovi Andreji Gavrilovovi se však nevedlo o moc lépe, do druhé sirény inkasoval čtyřikrát a na třetí třetinu nastoupil za stavu 1:7 do branky opět Pöpperle. Hráči Lokomotivu ho překonali ještě dvakrát a odvezli si z olympijského města vysoké vítězství 9:2.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Chanty-Mansijsk 1:3 (za hosty Kašpar 0+1)
Vladivostok - Čeljabinsk 4:3 po sam. nájezdech (Kolář 0+1 - Bulis a Růžička oba 1+0)
Novokuzněck - Nižněkamsk 3:2 po sam. nájezdech
Novosibirsk - Lada Togliatti 4:3
Atlant Mytišči - Omsk 3:1 (za domácí Němec 0+1)
CSKA Moskva - Dynamo Moskva 1:2
Dinamo Minsk - Barys Astana 5:2
HK Soči - Jaroslavl 2:9
Nižnij Novgorod - Viťaz Podolsk 5:1
Záhřeb - Ufa 1:3

Reklama