Hlavní obsah

Magnitogorsk - Chanty-Mansijsk 2:3 PPKovář není k zastavení! V KHL bodoval už v patnáctém zápase za sebou

Moskva

Útočník Jan Kovář bodoval v Kontinentální hokejové lize už v patnáctém zápase za sebou. V utkání Magnitogorsku s Chanty-Mansijskem dal oba góly domácího celku, který ale nakonec prohrál 2:3 v prodloužení. Nejproduktivnější český hráč v lize má na kontě deset branek a 13 asistencí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Jan Kovář.

Článek

Kovář v 23. minutě sklepl ze vzduchu do sítě odražený puk, v třetí třetině se pak prosadil další střelou zblízka. V přesilovce v 48. minutě ho před brankou naslepo našel Danis Zaripov.

Jugra ale při power play v 60. minutě vyrovnala a v prodloužení jí zajistil výhru Anton Kurjanov. Metallurg předtím zvítězil čtyřikrát za sebou.

Brankář Alexander Salák z Novosibirsku nedochytal utkání na ledě Spartaku Moskva. V závěru druhé třetiny si bez cizího zavinění natáhl sval a střídal. Hosté vedli až do 59. minuty, nakonec ale Spartaku podlehli 1:2 po samostatných nájezdech.

Útočník Vojtěch Polák si v druhém utkání po sobě připsal gól a asistenci, ale jeho Čerepovec prohrál doma 3:4 po samostatných nájezdech s Minskem. Polák byl jedním ze čtyř hráčů Severstalu, kteří nepřekonali v rozstřelu gólmana běloruského celku Bena Scrivense. V domácí brance vystřídal Jakuba Kováře na nájezdy Roman Smirjagin, jenž inkasoval jediný gól rozstřelu od Alexandra Matěruchina.

Kontinentální hokejová liga:
Spartak Moskva - Novosibirsk 2:1 po sam. nájezdech (za hosty Polášek 0+1)
Čeljabinsk - Jekatěrinburg 3:2
Ufa - Barys Astana 5:2
Magnitogorsk - Chanty-Mansijsk 2:3 v prodl. (za domácí Jan Kovář 2+0),
Lada Togliatti - Vladivostok 2:3
CSKA Moskva - Dinamo Riga 3:2
Čerepovec - Dinamo Minsk 3:4 po sam. nájezdech (za domácí V. Polák 1+1)
HK Soči - Omsk 2:1 (za hosty Sobotka 0+1)
Kazaň - Kunlun Red Star 2:0
Nižnij Novgorod - Novokuzněck 6:1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články