Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepší z Čechů byl Pavelec s Michálkem. Zklamali Rusové

Spolu s dalším nepřesvědčivým výkonem českého celku je za námi sedmé kolo naší online hry Fantasy MS v HOKEJI 2013. Komu se během něj dařilo a komu nikoliv? To se dozvíte v následujícím přehledu.

Nejlepší a nejhorší pětka hráčů Fantasy MS z 9.5.

Článek

Z českého týmu byl nejlepší Pavelec s MichálkemOndřej Pavelec se poprvé na šampionátu postavil do branky a předvedl solidní výkon. Za svá záda pustil pouze jednu z devatenácti dánských střel a získal tak 8 fantasy bodů. Stejný počet bodů získal obránce Zbyněk Michálek, který v zámoří obléká dres Phoenixu Coyotes. Michálek otevřel na začátku třetí čtvrtiny bombou k pravé tyči skóre zápasu. Byl to jeho první gól v této sezóně! O jeden bod méně než zmíněná dvojice získal Zbyněk Irgl. Ostravský rodák proměnil vítězný nájezd a zajistil tak našemu týmu jeden bod navíc.

Rusové zklamali a Radulov doslova vyhořelNaprostou tragédií skončil pro hráče fantasy zápas mezi Ruskem a Francií. Jelikož mnoho fantasy hráčů předpokládalo, že si Rusové s Francouzi hravě poradí, nebylo nic neobvyklého, že si mnozí z vás sestavili svůj tým výhradně ze členů sborné. Avšak navzdory všem předpokladům nepotvrdili Rusové roli favorita a podlehli Francii 1:2. Žádný z ruských hráčů nezískal více než 2 fantasy body a většina z nich se pohybovala v záporných číslech. Nejméně bodů ze všech Rusů získal Alexander Radulov. Lídr CSKA Moskva neproměnil trestné střílení a za jeho výkon mu bylo strženo -4 body.

Kdo by řekl, že to budou právě hráči ze země galského kohouta, kdo po třinácti vyhraných zápasech v řadě porazí ruský výběr? Velký podíl na dosud největším překvapení letošního mistrovství měl brankář Florian Hardy. Za svá záda pustil pouze jednu z devětadvaceti střel. Díky svým zákrokům získal 13 fantasy bodů. O dva body více získal z brankářů pouze Mike Smith.

Staňa byl nejhorší, naopak zářil Lauris DarzinšSlováci si včerejší porážkou s Lotyškem zkomplikovali cestu do čtvrtfinále. Skvělý večer prožil Lauris Darzinš. Kapitán Lotyšů zaznamenal hattrick. První gól dal z trestného střílení, které zakončil ukázkovým blafákem. K druhému gólu mu tečí pomohl slovenský obránce Andrej Sekera a třetí vstřelil po dorážce, když dopravil puk za záda střídajícího Jaroslava Januse. Darzinš získal celkem 18 fantasy bodů, což bylo nejvíce ze všech hokejistů za uplynulé kolo. Oproti tomu nejméně bodů (-5) si připsal slovenský golman Rastislav Staňa, který pokryl pouze čtyři ze sedmi střel a po první třetině byl nahrazen Janusem.

Složíte svůj fantasy tým na dnešní den z Čechů?
ANO
32,8 %
NE
67,2 %
Celkem hlasovalo 4013 čtenářů.

Reklama

Související témata: