Hlavní obsah

FANTASY: Kanada proti Dánsku žádné překvapení nedopustí!

Hokejový turnaj si dnes připravil pro diváka další sadu zápasů. V nich se utká Kanada s Dánskem, USA s Lotyšskem, Bělorusko s Finskem a Švédsko si zahraje proti Francii. Redakce Fantasy si pro vás připravila ideální sestavu, pojďte se nyní podívat, jaké týmy favorizujeme a kdo by neměl ve vaší sestavě chybět.

Kapitánem týmu Joel Ward

Článek

Kanada se utká s týmem Dánska a neočekáváme v tomto utkání žádné velké překvapení. Do branky stavíme Bena Scrivense, jelikož předpokládáme, že Kanada bude pokračovat ve svém tradičním střídaní brankářů. Proti Dánsku by moc práce mít neměl, a mohl by si připsat čisté konto. K tomu by mu měli v obraně pomoci jeho spoluhráči. Do obrany stavíme Jasona Garrisona, který  si na turnaji připsal již tři brankové přihrávky a proti slabšímu Dánsku by mohl svůj účet rozšířit. Spolu s ním si zahrají Coburn a Myers.

Arturs Kulda je nejlépe střílejícím obránce turnaje

Kanadské borce doplní Arturs Kulda, který je překvapivě nejlépe střílejícím obráncem turnaje. Věříme, že se zároveň Kanadě podaří i střelecky prosadit. Do útoku míří hned dva zástupci výběru Javorových listů. Joel Ward, který je nejproduktivnějším hráčem Kanady a také Alexandre Burrows. V útoku dáváme dále důvěru hráčům Švédska, kteří narazí na nevyzpytatelné Francouze. Pár branek by ale Švédové Francii nasázet měli. Lindström je nejproduktivnějším hráčem švédského výběru a Möller má dobrou příležitost svůj účet rozšířit.

Nezapomeňte, že máte stále možnost porazit Jaromíra Jágra, tak si nezapomeňte udělat sestavu a vyražte do boje!

Reklama

Související témata: